فن ورود به بازار کار را با فرزانگان بیاموزید!
08733226690
0

۸ نرم افزار طراحی معماری که هر مهندس معماری باید یاد بگیرد!

ترسیمات به معنای اقدامات اولیه هستند که مهندسان معمار، ایدههای خود را به مشتریان، صنعتگران و یا تیم طراحی میدهند. نحوه ایجاد این ترسیمات در طول زمان تکامل یافته است و هنوز به صورت روزانه تکامل مییابد. هر نرم افزار طراحی شده با نیازهای مختلف مورد هدف قرار میگیرد و انتخاب بهترین برای شما بستگی به عوامل بسیاری از قبیل هزینه، سازگاری با برنامههای دیگر و میزان زمان تمایل به صرف فرایند رسم می باشد. اگر چه شما تنها با در اختیار داشتن سازگاری و پرش بین آنها تنها نرم افزار طراحی مناسب را پیدا خواهید کرد؛ در اینجا لیستی از برنامههای اساسی برای افزایش گردش کار شما و کمک گرفتن از اولین پیشنویس به ارائه نهایی میباشد.

۱-اسکچاپ-SketchUp

ما به شدت بر این باوریم که مهندسان معمار باید فاز مفهومی را در فضای سه بعدی شروع کنند. اسکتچاپ اجازه میدهد تا کاربر به سرعت و به راحتی طرحهای سه بعدی که در ذهن دارد را سه بعدی نماید. این یکی از سادهترین برنامهها برای درک کردن مفهوم حجم های سه بعدی است، اما سادگی آن نیز بدان معنی است که قابلیتهای رندر محدودی دارد. با این حال، هنوز یک برنامه قدرتمند برای ترسیم ایدهها است و همچنین یک کتابخانه ابزار (آبجکت های آماده درخت، فیگور و…) عظیم، مخصوصا برای معماری داخلی ارائه میدهد. هر جسم، سطح و ماده با بافت منحصر به فرد خود که قطعا یک پلاس است، میآید. بزرگترین طرفدار آن تا به امروز رابط کاربر پسند آن است.

 

۲- رویت-Revit

نرم افزار بسیار ضروری رشته معماری برای انجام هر کاری. در واقع رویت نرم افزار همه جانبه برای پروژههای دوبعدی و سه بعدی است که مجموع خروجی پروژه شامل مدلسازی، رندر و اسناد ساخت و ساز دوبعدی را تولید میکند. به جای خطوط و دوایر، میتوانید از دیوارهای واقعی، سقفها، تیرها، ستونها و سایر اجزای ساختمان استفاده کنید و همچنین ویژگیهای واقعی در فیزیک ساختمان مانند پنجرهها و درها را استفاده کنید. اینها سازگار با اتوکد است، بنابراین بسیار ساده است که یک فایل DWG را وارد کنید و از آن به عنوان مرجعی برای شروع شکل دادن مدل خود استفاده کنید. یکی از بزرگترین مزایای آن این است که هر تغییری که در مدل ایجاد می کنید، در همه view ها، از جمله در پلان و نما، به روز می شود. این هماهنگی و زمان طراحی را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.

 

۳-تری دی مکس-۳D Studio Max

گرچه ۳D رینو با توجه به پلاگینهای پارامتریک و ویژگیهای مدلسازی صاف، به سرعت نمایش داده می شود؛ با این حال، ۳D استودیو مکس هنوز محبوبترین نرم افزار سه بعدی در بازار است. علتش هم این است که برای انجام پروژه های معماری با تری دی مکس، شما هزاران آبجکت و متریال و پلاگین کاربردی بصورت آماده از بازار می توانید خریداری کنید یا دانلود کنید ولی برای راینو یا کورونا این ابزارها وجود ندارند. از آن روزهای اولویت گرافیک کامپیوتری و ۳D استودیو (نرم افزاری که تحت DOS اجرا می شود)، همه چیز تغییر کرده است. در طول دهه نود، ابزارهای ۳D استودیو مکس راه خود را در زمینههای بیشتری از زندگی کاری ما پیدا کردهاند که هر کسی تصور میکرد. این قابلیتهای مدلسازی و یک معماری پلاگین قابل انعطاف است و میتواند بر روی پلت فرم مایکروسافت ویندوز استفاده شود. این است که اغلب توسط توسعهدهندگان بازیهای ویدئویی، بسیاری از استودیوهای تجاری تلویزیونی و استودیوهای تجسم معماری استفاده میشود.

 

۴-اتوکد-Autocad

در واقع ما توصیه نمیکنیم که از اتوکد استفاده کنید زیرا رویت به سرعت جایگزین آن در بازار شده است. با این حال، اتوکد بازیکن قدیمی در صنعت نرم افزار معماری است. نرم افزار معروف به نرم افزار مادر معماری، بسیار شناخته شده در میان دانش آموزان و حرفهایها می باشد. اگر رابط کاربری را شخصی سازی کنید و با لایهها آزمایش کنید، پیش نویس مناسب و مربوط با قراردادهای طراحی استاندارد و جزئیات ساخت و ساز قابل اندازهگیری خواهد بود. یکی دیگر از نسخههای اتوکد که به ویژه برای معماران ایجاد شده است، اتوکد معماری (Autocad architecture) است. این ویژگیها که به معماران اجازه می دهد تا طرح و نقشه کارآمدتری داشته باشند، ایجاد طرحها و اسناد آشنا برای آنها میباشد و این پلت فرم همان اتوکد است که معماران با تجربه را درک میکند.

 

۵- وی ری- Vray

ویری به سادگی بهترین پلاگین برای تجسم واقع بینانه است. این قابلیت را دارد که فایل های، اسکچاپ، آرشیکد، رویت و تری دی مکس را به یک تصویر شبیه به واقعیت تبدیل کند تا به کارفرما نشان دهد که کار نهایی چه شکلی خواهد بود. تمیزترین بافتها، تاریکترین و روشنترین فضاها به دقیقتر بودن شرایط دنیای واقعی میرسند. اگر هدف شما این است که مشتریان خود را در فضاهای طراحی شده در سبک قانع کننده قرار دهید، ویری بهترین گزینه برای شما خواهد بود. کتابخانه و منابع انبوه گسترده آن گزینههای گوناگونی را در نور، سطوح و بافتهای واقع گرایانه ارائه میدهند تا طراحی معماری خود را به سطح بعدی برساند.

 

۶- فتوشاپ- Photoshop

وقتی می خواهید رندرتان را (چه پلان چه پرسپکتیو یا مقطع) پخته تر و شکیل تر کنید یا شیت بندی کارتان را به اتمام برسانید، فتوشاپ یک موضوع حیاتی خواهد بود. این یک نرم افزار تولید تصویر با کیفیت بالا است، مناسب برای ترمیم نهایی و لمس کردن. با استفاده از سیستم آشنا لایهها، شما می توانید به سبک خودتان تغییرات را ایجاد کنید. این مورد برای پردازش تصویر، اضافه کردن بافت، چشم انداز، مردم، آسمان و غیره استفاده میشود. همچنین یک راه عالی برای رفع و ویرایش اسکنهای کار شما و ایجاد طرح های پایانی برای ارائه نهایی است.

 

۷- ایندیزاین-InDesign

ایندیزاین اساسا یک نرم افزار چینش طرح مناسب برای ایجاد شیت بندی، طراحی پوستر و… است. شما میتوانید اشیا را به شکلهای قابل ارائه از جمله متن، شکلها و تصاویر ارائه دهید و همچنین برای ایجاد سند، مانند رزومه کاری و اوراق بهادار، مناسب است. شما میتوانید انواع فونت / اندازه فونت، صفحات اصلی صفحه با شماره صفحات را تنظیم که کمک به افزایش بهره وری و ثبات سند میکند. این نرم افزار همچنین به شما امکان میدهد تا فایلهای خود را با هم مخلوط کنید و آنها را با خود ببرید تا بتوانید بدون هیچ مشکلی در مدرسه یا خانه کار کنید و مطمئن شوید که هر یک از فایلهای جداگانه را کپی میکنید و آن را با خود همراه دارید.

۸-طراحی دستی-Hand Drawing

یکی از چیزهایی که همیشه باید به یاد داشته باشید این است که نرم افزار طراحی تنها یک ابزار در دست مهندسان معمار است تا بتوانند گردش کار را تسهیل کنند و زمان با ارزش تولید را کاهش دهند. مهندسان معمار رسم میکنند و همچنین طراحی میکنند. هیچ مهارت پایه و ارزشمندی حتی در دنیای تکنولوژیک ما ارزشش از طراحی با دست بیشتر نیست. ایده اولیه باید روشن و مختصر و به راحتی به همکاران و مشتریان اطلاع رسانی شود. یک طرح ساده میتواند در مورد مفهوم خود که بهترین و دقیقترین را ارائه میدهد، بیشتر نمود پیدا کند. بعد از همه این موارد، مداد هیچ به روز رسانی نیاز ندارد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *